Hvad kan jeg tilbyde?

 

Workshops “Krop og Udtryk”

Hvordan kan vi uden stemme fortælle med kroppen? Hvordan lærer vi at bruge kroppen som vores primære stemme? Gennem forskellige øvelser øver vi os i at bruge kroppen i forskellige sammenhænge til at fortælle en historie. 

 


 

Workshops “Performance” – i korsammenhænge

Med udgangspunkt i forskellige øvelser, arbejder jeg med korets evne til at udvikle den indbyrdes fornemmelse af hinanden. Jeg lægger vægt på nærvær og det “at komme ud over scenekanten” ved at skabe en tryg og rar atmosfære i rummet.

Jeg arbejder med fortolkning buy research paper domyhomework af sange, og det at kunne fortælle historien til publikum – både med krop, stemme og nærvær.

 


 

Workshops “At fortolke med drama”

Med udgangspunkt i valgt materiale bruger vi forskellige dramaøvelser samt introduktion til teaterfaglige begreber til at fortolke og analysere materialet. En helt anderledes måde at blive tekstnær og analyserende.

 


 

Workshops “Trivsel”

Kroppen sladrer! Om hvordan vi har det med os selv og med hinanden. Gennem dramaøvelser vil vi fokusere på tillid, nærvær og fællesskab – på, hvad der gør os godt og hvad, der gør os mindre godt. Det handler om at krydse grænser og tage stilling til hvem vi er og til hinanden.

 


 

Teaterforestillinger/performance

Jeg er god til at sparke den kreative process i gang omkring en teaterforestilling eller et dramaforløb. Det gør jeg blandt ved at inddrage de medvirkendes egne ideer, og mine forestillinger tager ofte udgangspunkt i disse kreative indspark – så de medvirkende får ejerskab for produktet – dette styrker samtidig også fællesskabet i gruppen. Jeg er god til at få alle med i processen, at se de forskellige kvaliteter, hver enkelt byder ind med og på den måde skabe en succesoplevelse for den medvirkende. Jeg er god til at navigere i den til tider kaotiske proces, og bruger mine teater- og dramafaglige kompetencer til at formindske kompleksiteten for de medvirkende og og det færdige produkt. Mine forestillinger kan både være med udgangspunkt i montage, fysisk teater, teaterkoncerter samt klassiske teaterforestillinger.

 


 

Et festligt indslag

45 minutters hæsblæsende og latterfyldt workshop, hvor gæsterne med garanti både bliver skubbet blidt ud over grænsen samt får rørt lattermusklerne!

 


 

Trivsel/teambuilding på arbejdspladsen

Med udgangspunkt i forskellige øvelser, arbejder jeg med medarbejdernes evne til at udvikle den indbyrdes fornemmelse af hinanden. Jeg lægger vægt på buy research paper domyhomework nærvær og det “at komme ud over scenekanten” ved at skabe en tryg og rar atmosfære i rummet.

Jeg arbejder ud fra et narrativt udgangspunkt – en fælles fortælling, og det at kunne fortælle den til hinanden – både med krop, stemme og nærvær.

Jeg vil som udgangspunkt starte med forskellige ice breakers, så gruppen får en afslappet stemning, hvorefter øvelser med vægt på individuel fokus, fokus på gruppen samt at være klar på at modtage og tage ansvar i gruppen følger. Herefter arbejdes med fortolkning og kropssprog Dette sker gennem leg, grin og seriøsitet i øvelserne.