Hvem er jeg?

 Tine Pejstrup – Drama og performance workshops

Mit navn er Tine Pejstrup, og jeg har en PD i drama fra 2010. Jeg har de seneste 10 år været buy research papers do my homework ansat hos Aalborg Kulturskole som dramalærer, hvor jeg har 2 gange om året har sat forestillinger op for flere dramahold. Derudover har jeg været dramalærer i 4 år i et 10. klassecenter, hvor også teaterforestillinger og drama var en del af hverdagen. Derudover har jeg sat skoleforestillinger på blandt andet Tylstrup Skole og Sofiendalsskolen samt lavet dramaworkshops ud fra eksempelvis trivsel, kropssprog, dansk og drama og udtryk på forskellige institutioner – dette blandt andet gennem BMMK samt eget firma.

Derudover laver jeg freelance workshops omkring udtryk og performance i kormiljøet i Nordjylland samt på buy research papers do my homework forskellige efterskoler. Fra sommeren 2015 har jeg desuden været en del af Ung Aalborg, hvor jeg er en del af teamet omkring drama- og teatervalgfag.